Kas Ragnar Klavan täidab unistuse ja siirdub Inglismaale?

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Tairo Lutter

JALGPALL. Viimased neli hooaega Bundesligas FC Augsburgis pallinud Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan võib sel suvel teha teoks oma ühe suurtest unistustest ning siirduda mängima inglaste Premier League’i. Mitmele viitele tuginedes tundubki, et eestlase klubivahetusest võib sel suvel asja saada.

Augsburgis põhitegijate sekka kuuluvat eestlast seob sakslastega veel ühe aasta pikkune leping ja tiimi tegemisi pingsalt jälgiva ajalehe Augsburger Allgemeine teatel soovib klubi seda pikendada, kuid eestlane ei ole sellest huvitatud. Seega on Augsburgil viimane võimalus teenida eestlase müügist raha, sest järgmisel suvel saaks keskkaitsja tööandjat vahetada juba tasuta. Hooaja lõppedes tunnistas Klavan Postimehele, et kindlasti kuulab ta enne edasiste otsuste langetamist Augsburgi lepingupakkumise ära.

Sakslaste teatel ongi üks Inglismaa klubi teinud eestlasest keskkaitsja ostmiseks nüüd konkreetse pakkumise. Augsburgis oli eelmisel nädalal liikumas ka Klavani agent Maikel Stevens, kuid tema loobus võimalikku üleminekut kommenteerimast. Keskkaitsjat on seostatud ka Inglismaa esiliiga tiimidega, ent on selge, et eestlane ei vaheta Bundesligat Champiosnshipi vastu ja Inglismaal mängiks ta vaid Premier League’is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles