Olümpiavõitja hüppas Rio eelvõistlustel supertulemuse (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brittney Reese.
Brittney Reese. Foto: SCANPIX

Ameeriklasest kaugushüppeikoon Brittney Reese suutis Ameerika Ühendriikides Eugene’is USA olümpiakoondise katsevõistlustel hüpata tulemuseks lausa 7 meetrit ja 31 sentimeetrit. Ta usub ise, et suudab purustada nii Ameerika kui ka maailmarekordi.

Alates 2004. aastast pole ükski naine suutnud nii kaugele hüpata, ent nimetatud võistluse neljandal katsel ameeriklane just sellise teoga hakkama sai. Selle resultaadiga platseerub ta läbi aegade edetabelis üheksandale kohale ning teisele kohale Ameerika arvestuses. 29-aastane olümpiavõitja jagab nüüd oma tulemusega teist kohta Hayward Fieldiga. Lisaks püstitas naine USA meistrivõistluste rekordi, olles parem 1988. aastal hüpatud tulemusest Jackie Joyner-Kersee poolt.

«Tundsin pärast hüpet, et võisin kaugele kanduda,» sõnas Reese.

Reese on üks neist sportlastest, kellelt oodatakse Rio olümpial kuldmedalit. «Ma pole surve all, sest tean, et olen selleks suuteline,» ütles ameeriklanna.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles