Niitvälja Karikas võideti rekordilise tulemusega

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niitvälja Karikas.
Niitvälja Karikas. Foto: Mats Soomre

1.–3. juulini võistlesid Niitväljal 118 golfimängijat Baltikumi vanima ehk Niitvälja Karika võitja tiitli nimel.

Traditsiooniliselt tegid kaasa lisaks amatöörgolfimängijatele ka professionaalsed mängijad eesotsas Eesti ainukese mängiva profi Mark Suursalu ja Euroopa tuuril ligi 15 aastat mänginud Peter Gustafssoniga (pildil vasakul). Võistluse võit läks sel korral Peter Gustafssonile, kes suutis mängida kõikidel võistluspäevadel tulemused alla raja Par’i. Gustafsson asus juba avapäeval võistlust juhtima ning kindlustas endale võistluse lõppedes 4000 eurose auhinnatšekki. Lõpptulemuseks jäi Peteril -9 ehk kolme päeva kokkuvõttes 207 lööki. Eesti parimana tuli neljandaks Mark Suursalu (+2), kes sai auhinnatud 1000 euroga.

Amatööride klassis läks võits Inglismaale, kui võistluse võitis juba avapäevast juhtima asunud Rymer Smith (pildil paremal) koondtulemusega +3. Amatööride klassis jätkus põnevust viimaste radadeni, sest Rymer võitis võistluse vaid 1 löögiga Kalle Snecki ees.

Eestlastest oli parim amatöör Egeti Liiv, jagades kolmandat kohta koos Sander Aadusaarega, kes suutis viimasel päeval mängida välja tulemuse 2 alla raja Par’i.

Naistest tuli võitjaks Viesturi golfiklubi mängija Linda Dobele tulemusega +2, edestades teisele kohale tulnud Eesti esindajat Hanna-Maria Tammot koguni 35 löögiga. Meesseenioride klassis läks võit Raivo Velsbergile, kes tuli võitjaks ka eelmisel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles