Saksamaa koondis jäi veel ühest staarist ilma

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sami Khedira ja Bastian Schweinsteiger.
Sami Khedira ja Bastian Schweinsteiger. Foto: Michael Sohn/AP

Kui eile sai teatavaks, et Saksamaa jalgpallikoondise ründaja Mario Gomezi jaoks on käesolev EM-finaalturniir läbi, siis nüüd on selge, et vähemalt neljapäevast poolfinaali peab platsi kõrvalt vaatama ka poolkaitsja Sami Khedira.

Khedira vigastas laupäevases veerandfinaalis Itaaliaga reie lähendajalihast ja pidi juba 16. minutil mängust lahkuma. Tema asemel väljakule jooksnud Saksamaa kapten Bastian Schweinsteiger on hädas aga põlvevigastusega ja tema osalemine poolfinaalis on küsimärgi all. Lisaks Gomezile ja Khedirale on kindlalt audis keskkaitsja Mats Hummels, kes kannab kahe kollase kaardi tõttu mängukeeldu.

Saksamaa peatreener Joachim Löw ütles Saksamaa meediale, et Khedira võib pühapäeval peetavaks finaaliks terveks saada, aga ennem peab Saksamaa loomulikult alistama kodupubliku ees mängiva Prantsusmaa.

Löwi sõnul on tal mitmeid võimalusi Khedira asendamiseks ja tõi nimeliselt välja Liverpooli palluri Emre Cani. «Ta on väga mitmekülgne mängija, keda saab kasutada erinevatel positsioonidel. Treeningutel on Can mind veennud ning ta on pealegi ka osav ja füüsiliselt tugev,» rääkis 56-aastane Löw.

Esimeses poolfinaalis lähevad kolmapäeval vastamisi Portugal ja Wales.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles