Vihm, vaimupinge ja salapärane vigastus kukutasid troonipärija

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vääratavad parimadki: Novak Djokovic langes Wimbledonis konkurentsist juba kolmandas ringis.
Vääratavad parimadki: Novak Djokovic langes Wimbledonis konkurentsist juba kolmandas ringis. Foto: SCANPIX

TENNIS. Wimbledoni tenniseturniiri avanädala peamine märksõna oli vihm, mis keeras ajakava pea peale ja sundis korraldajaid turniiri 130-aastase ajaloo jooksul alles neljandat korda loobuma pühapäevasest puhkepäevast. Välk lõi aga sisse sinna, kuhu keegi oodata ei osanud – meeste esireket Novak Djokovic pidi reketid pakkima juba kolmandas ringis, jäädes neljas setis alla maailma edetabelis 41. kohal olevale ameeriklasele Sam Querreyle.

Viimati sai slämmiturniir serblasel nii varakult otsa 2009. aastal, kui ta kaotas Prantsusmaa lahtistel samuti kolmandas ringis. Seetõttu kerkiski õhku üks küsimus teise järel – kas Djokovici vaevas vigastus? Segasid teda isiklikud probleemid või hoopiski vihmapausidest tingitud venimine? Ka serblane ise võimendas kuulujutte, hõõrudes pressikonverentsil pidevalt õlga ja vastates küsimusele, kas ta on täie tervise juures, napilt: «Õigupoolest mitte. Aga praegu pole aeg ega koht sellest rääkimiseks. Vastane mängis hästi ja vääris võitu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles