Rikkad rootslased koonerdavad – käsipallurid ei saa MMil piisavalt süüa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Horvaatia käsipallur Igor Vori.
Horvaatia käsipallur Igor Vori. Foto: SCANPIX

Horvaatia käsipalliföderatsiooni president Zoran Gobac tegi käimasolevat MMi võõrustava Rootsi korralduse maatasa.

«Korraldada MMi samal tasemel, nagu seda tegi kaks aastat tagasi Horvaatia, on väga raske,» lausus Gobac. «Ainus, kes võib seda korrata, on 2012. aasta EMi võõrustav Serbia. Horvaatia oli väga külalislahke, Rootsis on olukord kohutav. Mängijad ei saa ametlikus hotellis piisavalt süüa. Uskumatu! Arvan, et organisaatorid ei saa oma tööga hakkama ja rootslased ei tea, kui halb kõik tegelikult on. Naljakas, et nad tahavad iga asja pealt teenida. Meie soovisime näidata oma külalislahkust kogu planeedile.

Kaks aastat tagasi pidi viimaseid mänge võõrustav hall mahutama 15 000 pealtvaatajat ning viisime turniiri seetõttu Zagrebisse. Rootsis sobib aga 12 700 istekohaga Malmö spordisaal. Kas on normaalne, et nõudmised kahanevad? Rootsi-sugusele rikkale riigile oleks normaalne, kui otsustavad mängud peetakse 17-18 000 fänni mahutavas hallis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles