Federer sammus kindlalt veerandfinaali

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer
Roger Federer Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

Tennisemängija Roger Federer (ATP 3.) sammus kindlalt Wimbledoni tenniseturniiri veerandfinaali, alistades Steve Johnsoni (ATP 29.) 6:2, 6:3, 7:5.

Seitsmekordne Wimbledoni võitja Federer kohtub veerandfinaalis horvaadi Marin Ciliciga (ATP 13.). «Esimesel nädalal on alati võimalik turniir kaotada, aga mitte kunagi ei ole seda võimalik esimesel nädalal võita. Pean Cilici vastu mängima oma parimat tennist. Ta võitis mind US Openil paar aastat tagasi ning loodetavasti saan talle selle eest tagasi teha,» rääkis Federer matši järgselt.

Cilic pääses veerandfinaali tänu Kei Nishikori (ATP 6.) vigastusele. Nimelt ei olnud Nishikori võimeline neljandas ringis mängu jätkama ning pidi 1:6, 1:5 kaotusseisust Cilicile loobumisvõidu andma. «Mul oli liiga valus, ma ei suutnud täna edasi mängida,» teatas Nishikori, keda vaevas säärelihase vigastus.

Naiste turniiril sai täna kaotuse nelja aasta tagune Wimbledoni finalist poolatar Agnieszka Radwanska (WTA 3.), kes jäi 3:6, 5:7, 7:9 alla Slovakkia tennisistile Dominika Cibulkovale (WTA 18.). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles