Tartu vanakooli vutitähed kohtuvad Eesti koondise legendidega

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tippjalgpallurite comeback!
Martin Reim
Tippjalgpallurite comeback! Martin Reim Foto: Viktor Burkivski

Pühapäeval, 10. juulil toimuval Tartu Sepa Jalgpallikeskuse avamisel kohtuvad kell 17.30 meelelahutuslikus mängus Tammeka – Eesti tähtede meeskonnad.

Tammeka tähtedest võtavad kohtumisest osa Ott Meerits, Kait-Kaarel Vaino, Eduard Škunov, Mihkel Mikheim, Taivo Kask, Kristjan Tiirik, Timo Teniste, Heiko Tamm, Mikk Laas, Martin Hurt ja Mario Hansi. «See on paljuski see meeskond, mis viis tosina aasta eest Tammeka kõrgliigasse. Enamus meist pole enam tegevjalgpallurid, kuid mängijatarkust on kamba peale mitme satsi jagu. Seepärast kutsungi kõiki 10. juulil Sepa Jalgpallikeskusesse. Tulge toetage meid, Tartu vana kooli vutimehi, kui me võtame ette seni suurima katsumuse, Eesti legendistaatuses meeste koondise,» sõnas Ott Meerits.

EJLi poolt koostatud Eesti tähtede meeskonna ridades osalevad sõprusmängus Martin Kaalma, Indrek Zelinski, Marko Kristal, Tarmo Rüütli, Argo Arbeiter, Martin Reim ja Meelis Rooba. «Sepa Jalgpallikeskus on suurepärane näide sellest, et ühise jõuga on võimalik ära teha suuri asju. Tammeka on suutnud omal initsiatiivil ning rahva ja toetajate abiga ühe märkimisväärse staadioni ehitada ning on suur au avapäeval sinna murule astuda,» sõnas Indrek Zelinski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles