Kohutava penalti löönud Zaza õigustus: saatsin Neueri ju teisele poole

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simone Zaza
Simone Zaza Foto: Michael Sohn/AP

Jalgpalli EMi veerandfinaalis Saksamaa ja Itaalia vahel penaltiseeriaks spetsiaalselt sisse vahetatud Simone Zaza õigustas enda mööda löödud penalti löögitehnikat.

Zaza oli üks mitmest, kes kõnealuses penaltiseerias eksis. Samas on tema penalti see, millest on ehk enim räägitud. Tõenäoliselt on sellel kaks põhjust – esiteks, Zaza toodi mängu spetsiaalselt penaltiseeriaks ning teiseks oli tema löögitehnika spetsialistide sõnul kohutav.

25-aastane jalgpallur rääkis aga meediale, et on kogu aeg penalteid selliselt löönud. «Olen alati sama tehnikaga löönud ning olin veendunud, et löön värava. Ma ju saatsin ikkagi Manuel Neueri valele poole, kuid kahjuks läks pall liiga kõrgele. See on minu jaoks raske, aga soovin sellest üle olla,» rääkis Juventuse ründaja.

«Tahan, et itaallased teaksid – andsime endast kõik. Lõin elu kõige tähtsama penalti mööda ning see kummitab mind elu lõpuni,» jätkas Zaza.

Simone Zaza suudab tõepoolest Manuel Neueri teisele poole saata, kuid lööb palli väravast üle. Foto: AFP
Simone Zaza suudab tõepoolest Manuel Neueri teisele poole saata, kuid lööb palli väravast üle. Foto: AFP Foto: PATRIK STOLLARZ/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles