Lucas di Grassi loodab osaleda vormel-1 sarjas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renault testisõitja Lucas di Grassi (keskel sinises) koos kolleegidega. Vasakul Sebastian Vettel Toro Rosso ridadest ning paremal Heikki Kovalainen McLarenist.
Renault testisõitja Lucas di Grassi (keskel sinises) koos kolleegidega. Vasakul Sebastian Vettel Toro Rosso ridadest ning paremal Heikki Kovalainen McLarenist. Foto: AP / Scanpix

Kuigi Renault testisõitja Lucas di Grassi liitus 2008. aasta GP2 sarjaga võrdlemisi hilja, õnnestus tal jõuda kolmandale kohale Giorgio Pantano ning Bruno Senna järel.

Nüüd loodab brasiillane Renault tiiva all sõita 2009. aastal kõrgeimal tasemel.

 «Kui Nelson (Piquet – toim.) läheb ära, siis mul on võimalus. Nüüd peame ootama Fernando ja Nelsoni otsust. See ei sõltu minust, vaid Flaviost (Briatore – toim.) ja Renault tiimist,» sõnas Grassi 442race.com-ile. «Tahan teha oma tööd, mis tähendab sõitude võitmist ja häid testisõite, siis vaatame edasi. Renault pole mulle veel midagi öelnud, kuid nad on rahul minu GP2 tulemustega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles