Bale mõistab Pepe olulisust Portugali jaoks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pepe veerandfinaalis Poola vastu mängimas.
Pepe veerandfinaalis Poola vastu mängimas. Foto: SCANPIX

Portugali kaitsemängija Pepe võitleb enne jalgpalli EMi poolfinaalmängu Walesi vastu vigastusega. Homse mängu eel räägitakse palju klubikaaslaste Gareth Bale'i ja Cristiano Ronaldo vahelisest kokkusattumisest, kuid portugallaste peatreener Fernando Santos ei julenud veel esmaspäeval lubada, kas Pepe tähtsas kohtumises väljakule jookseb.

Portugali koondise kõneisik Onofre Costa sõnas enne esmaspäevast treeningut (mille Pepe vahele jättis - toim), et Real Madridis klubijalgpalli mängival Pepel on reies lihasvalu, mistõttu antakse mehele puhkepäev. Sellegipoolest uskus Costa, et 33-aastase sportlase vigastus pole liiga hull.

«Pepe on olnud kindel tiimiliider algusest peale,» ütles peatreener Santos. «Väljakul peavad kõik mängijad olema liidrid mingil kujul. Kindlas mängufaasis peavad kõik võtma selle rolli enda peale,» lisas ta.

Walesi treeningujärgselt püüti kinni ka Bale, kel jagus Pepe kohta vaid kiidusõnu. «Ta on väga professionaalne sportlane ja tore mees. Ta on olnud minu vastu väga sõbralik. Tema kaotus oleks Portugalile suur kaotus, kuid ma olen kindel, et ta ta annab endast kõik, et terveneda,» sõnas Bale.

Kui Pepe saadakse mängukorda, siis nii tema kui ka Ronaldo saaksid nautida Bale’i vastu mängimist, kuid Santos ei keskendu meedias palju kära tekitanud teemale. «Me ei keskendu sellele. Võibolla Hispaanias räägitakse sellest, kuidas sama meeskonna mängijad astuvad väljakule üksteise vastu mängima, kuid see ei puuduta meid,» ütles Santos.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles