Bale ihkab irvhammastele kätte maksta

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Walesi jalgpallikoondise superstaar Gareth Bale avaldas, et juhul kui Wales pääseb jalgpalli EMi finaali, sooviks tema kohtuda Saksamaaga. 

Täna õhtul kell 22 algavas poolfinaalis lähevad finaalipääsu nimel lahingusse Wales ja Portugal. Madridi Reali ründeässa Bale’i sõnul oleks tal hea meel kohtuda finaalis Saksamaa ja nende keskväljamehe Toni Kroosiga.

«Kroos ütles, et saan EMil mängida vaid kolm mängu. Seega oleks tore, kui kohtuksime finaalis,» sõnas 26-aastane maailma kõige kallim jalgpallur. «Inimesed on minu üle palju naernud. Kui olime FIFA edetabelis 100. kohal, siis öeldi mulle, et saad kahe nädala asemel puhata üheksa nädalat,» jätkas Bale.

«Oleme paljude inimeste ootusi ületanud, kuid ise olen alati uskunud, et oleme võimelised nii kaugele jõudma. Kui mõelda muinaslugudele nagu Kreeka ja Taani, siis miks ei peaks meie seda suutma. Kui peame koledalt mängima, siis teeme seda, kui peame jalgpalli mängima, siis ka mängime jalgpalli,» avaldas Bale, et mänguilu ei kaalu mingil juhul üle tulemust.

«Ma tõesti usun, et me suudame selle ära teha, sellepärast broneerisin ka enda puhkusereisi alguse 11. juuliks. Oleme pärast Belgia mängu enesekindlad ning suudame suuri meeskondi võita,» oli Bale optimistlik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles