Cristiano Ronaldo: loodan pärast finaali valada rõõmupisaraid

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Portugali jalgpallikoondise superstaar Cristiano Ronaldo oli äärmiselt rõõmus tänase poolfinaali võidu üle, kui 2:0 alistati Wales. Finaalile ette vaadates teatas Portugali äss, et tahab 12 aastat tagasi ilmajäädud tiitli seekord ära võita.

Ronaldo mängis 19-aastase noorukina EMi finaalis 2004. aastal Kreeka vastu, kuid siis tuli tunnistada vastaste 1:0 paremust. Sel aastal peetavas finaalis veel Portugal oma vastast ei tea - selleks saab kas Saksamaa või Prantsusmaa -, kuid Ronaldo loodab, et seekord sõidavad võidukarikaga koju just tema ja ta koondisekaaslased.

«Loodan, et pärast finaali on meie näol naeratused ja lõpuks saame valada rõõmupisaraid,» rääkis Ronaldo, kes lõi täna Walesi vastu peetud võidumängus ka värava. «Olen alati öelnud, et minu unistuseks on võita Portugali koondisega karikas. Oleme sellele sammukese lähemal ja usun, et me suudame selle võita. Olen oma karjääri jooksul alati teinud palju tööd ja näidanud üles alandlikkust ning eneseohverduslikkust - just selliste asjade abil on suured teod võimalikud,» lisas Ronaldo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles