Draama Mercedeses jätkub: Lauda ikkagi ei rääkinud tõtt?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niki Lauda.
Niki Lauda. Foto: SCANPIX

Mercedese F1 meeskonna juhtide hulka kuuluv Niki Lauda teatas, et tiimi sõitja Lewis Hamilton valetas, kui ütles, et tema suhted tiimikaaslase Nico Rosbergiga on suurepärased. Nüüd avaldas Mercedes teate, mille kohaselt oli Lauda jutt kontekstist välja rebitud.

Juunikuu lõpus ütles Hamilton, et kui varasemalt pole nad Rosbergiga ehk väga hästi läbi saanud, siis nüüd on neil kõik kõige paremas korras. «Meil on tegelikult Nicoga kõik väga hästi. Ma tõesti ei oleks osanud oodata, et me nii hästi läbi saame. Tõenäoliselt on asi vanuses. Nico on pereinimene ning tal on laps. Ajaga on ta kasvanud ning meie vaheline austus on suurem kui kunagi varem,» rääkis Hamilton toona.

Niki Lauda teatas aga Red Bulli telekanalile Servus TV, et valitsev maailmameister luiskas heade suhete kohta. «Lewis valetas selle kohta. Nii lihtne see ongi,» väitis Lauda ning lisas, et Hamilton olevat Euroopa GP kvalifikatsiooni järel laamendanud oma hotellitoas. Eile avaldas Mercedes teate, et Lauda kahetseb oma kommentaariga tekitatud segadust.

«Hamilton ei lõhkunud hotellitoas mitte midagi, samuti ei teinud ta seda oma riietusruumis. Lisaks ei valetanud Hamilton oma suhete kohta Rosbergiga. Lauda kahetseb tema kommentaaridest tekkinud arusaamatust,» seisnes avalduses, milles lisati, et Lauda öeldu on kontekstist välja rebitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles