Ryanairi tviidis nimetati Prantsuse koondist «petturitest värdjateks»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Prantsuse jalgpallikoondis
Võidukas Prantsuse jalgpallikoondis Foto: SCANPIX

Eile toimus Prantsusmaal Marseille`s EMi poolfinaal, milles Prantsusmaa alistas 2:0 Saksamaa ja mängib finaalis Portugaliga.

Lennufirma Ryanairi Twitteri kontole ilmus mängu ajal vihane teade, milles  prantslastest mängijaid nimetati «petturitest värdjateks», edastab The Local.

Ei ole teada, kes ja miks selle tviidi edastas, kuid avalikkus oletab, et tegemist võis olla mõne fänniga, kes tahtis näha Saksa koondise võitu.

Sõnu postitati Twiterisse pärast seda, kui Prantsusmaa sai Bastian Schweinsteigeri käega mängimise eest penalti.

Twitteri sõnum oli järgmine: « Wait a minute, so they know what a handball is in France? #Neverforget. #CheatingBastards».

Tviidi juures oli foto Prantsuse koondislase Thierry Henry kuulsast käega mängimisest 2010. aastal. Prantsuse koondis jõudis siis MMile, kuid Ryanairi koduriik Iirimaa mitte.

Nimetatud tviit eemaldati hiljem ja see asendati töökuulutusega, milles otsitakse sotsiaalmeedia juhti.

Ryanair ei ole kindlasti nüüdsel EMil Prantsuse koondise toetaja, lennufirma viha taga on suure tõenäosusega Prantsuse lennundustöötajate sagedased streigid, mille tõttu kannatab ka Ryanair.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles