Kružajev sai Rennes Etudiantsiga kokkuleppele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Kružajev.
Pavel Kružajev. Foto: EVF

Eesti võrkpallikoondise vaateväljas asuv Pavel Kružajev mängib tuleval hooajal Kristjan Sikaste asemel Prantsusmaa kõrgliigas Rennes Etudiantsi ridades.

Kružajev kinnitas, et kokkulepe on saavutatud ning mees ootab nüüd prantsusmaal Eesti alaliidult ülemineku kinnitust.

«Leping pole veel sõlmitud ja ootan praegu transferit,» sõnas Kružajev, kuid ei raatsinud veel muljeid uuest koduklubist jagada. «Eks aeg näitab, esmamuljet ei oska kommenteerida. Laupäval on meil esimene mäng.»

Eelmisel nädalal praagiti võistkonnast välja Sikaste, kellel avastati kaasasündinud südameanomaalia, mis ei luba Prantsusmaa reeglite järgi võistelda. Nii otsiti kiirelt Eestist asemele teine mees.

«Mina pole Kružajevit kolm aastat näinud. Kuid valmisolek tema võtmiseks on tõesti olemas. Üks tingimus prantslaste poolt oli, et alaliit ei küsi tema eest raha,» tunnistas Eesti Võrkpalliliidu peasekretär Henn Vallimäe. «Olen nõus, et ta läheb, aga kauba kontrollib üle ikka ostja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles