Ronaldo: Prantsusmaa on favoriit, aga Portugal võidab

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: REGIS DUVIGNAU/REUTERS

Jalgpalli EMil mäng-mängult paremasse hoogu läinud Portugali ründestaar Cristiano Ronaldo sõnas enne homset finaalmängu Prantsusmaaga, et kuigi turniiri võõrustajad kannavad favoriidikoormat, tõstab karika pea kohale Portugal.

«Olen nii individuaalselt kui ka klubiga võitnud kõik, mis võimalik, kuid võita Portugaliga EM oleks suurepärane saavutus. Ma usun, et see on võimalik. Samuti usub sellesse minu meeskond ja terve riik. Peame mõtlema positiivselt ning ma usun, et pühapäeval võidab Portugal oma esimese suurturniiri,» rääkis Ronaldo UEFA veebilehel.

Kuigi favoriitideks peab Ronaldo ikkagi Prantsusmaad, on ta oma meeskonna võidus kindel. «Alustasime turniiri pehmelt ning esimeste mängude tulemused ei rahuldanud meid. Kuid finaali jõuavad vaid head meeskonnad ning kogu meie tiim on seda väärt. Kuigi Prantsusmaa on favoriit, usun, et Portugal võidab karika,» jätkas Ronaldo, kes mängis Portugaliga EMi finaalis ka 2004. aastal, kuid toona kaotati Kreekale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles