Endine Venemaa peatreener avalikustas meeskonnasisesel koosolekul räägitu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonid Slutski
Leonid Slutski Foto: Vitaliy Belousov/Sputnik

Venemaa jalgpallikoondise peatreener Leonid Slutski, kes astus pärast ebaõnnestunud EMi tagasi, avaldas, mida pärast 0:3 kaotust Walesile meeskonna koosolekul räägiti.

«Grupp mängijaid koputas minu hotellitoa uksele. Rääkisime terve öö, kuni kella üheksani hommikul. Arutasime kaotuse tagamaid ning jõudsime ühisele arvamusele: me oleme si*ad,» rääkis Slutski Venemaa meediale antud intervjuus.

«See on nagu alkohoolikutega - oluline on tunnistada probleemi ning seejärel saab alustada teraapiaga. Võime arvata, et see on labane, aga tegelikult on vea tunnistamine kõige raskem osa,» jätkas Slutski.

Samal ajal on üle 500 000 venelase kirjutanud alla petitsioonile, kus nõutakse kogu Venemaa koondise taandamist ning uute mängijate valimist koondisesse. Venemaa spordiminister Vitali Mutko on aga aktsiooni kritiseerinud. «Me võime küll meeskonda kritiseerida, kuid miks nad täielikult hävitada? Sellised petitsioonid murravad meie jalgpallureid emotsionaalselt. Mitte ainult praegusi koondislasi vaid ka tulevasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles