Luksemburgis toimus golfi EM

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golf.
Golf. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Golfi meeskondlikel EMi võistlustel Luksemburgis lõpetas Eesti meeskond 2. divisjonis 6. kohaga. B-grupi finaalis kaotati Poolale 1:4.

Ainsa võidu tõi Eestile eelmise aasta rajamängu meister Marten Palm, kes võitis kindlalt 4:3 Jakub Urbanski.

Paarismängus kaotasid Mattias Varjun – Carl Hellat ühe rajaga Filip Kowalski – Jakub Dymeckile, ühe rajalise kaotuse pidi vastu võtma ka Joonas Juan Turba, kes jäi alla Philipp Pakoschile.

Eesti esinumber Sander Aadusaar jäi 1:2 alla Jan Szmidtile JR-le ja Timo Raukas kaotas Poola esinumbrile Mateusz Gradeckile 3:4.

«Tegelikult mängis meie noor meeskond hästi, kuid lühike putt ei töötanud ja sealt need kaotused tulid,» hindas peatreener Timo Karvinen meeskonna etteastet. «Üldiselt jäin meeskonnaga rahule, sain üldpildi, kuidas keegi pingelises olukorras mängib,» selgitas Karvinen. «On näha, et rahvusvaheliste võistluste kogemus on poistel väike, ka füüsisega tuleb rohkem tööd teha, aga siit on hea edasi minna ning pääs 1. divisjoni pole kaugel. Kui kedagi peaks esile tõstma, siis meeskonna parim oli Marten Palm,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles