Contador on liitumas USA meeskonnaga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Contador.
Alberto Contador. Foto: SCANPIX

Hispaanlasest jalgrattur Alberto Contador on lähedal lepingu sõlmimisele USA profitiimiga Trek-Segafredo, kellega liitub ta väidetavalt hetkel toimuva Tour de France'i esimesel puhkepäeval tuleval esmaspäeval, vahendab Cyclingnews.

Läbirääkimised on aset leidnud hiljutistel nädalatel ning allikate kohaselt soovib Contador veeta järgmise hooaja just nimetatud võistkonnas ning loodab seetõttu lepingu sõlmida tuleva esmaspäeva õhtul. Cyclingnews küsis enne kaheksanda etapi algust laupäeva hommikul Contadorilt võimaliku ülemineku kohta, mille kohta mees väga suuri sõnu ei teinud. Fakt on aga see, et diil ei saa toimuda enne 1. augustit, mil avatakse üleminekuaken.

33-aastane Contador, kes kavatses lõpetada jalgratturikarjääri 2016. aasta hooaja lõpus, muutis järsku oma plaane ning on sellest saati olnud mitmete tiimide huviorbiidis. Hetkel Tinkoff-Saxos pedaaliva hispaanlase vastu on huvi tundnud teiste seas ka Lampre-Merida meeskond. Väidetavalt toimusid põhilised läbirääkimised Trek-Segafredo juhtidega eelmisel kuul, pärast Dauphine’i velotuuri lõppu. Seitsmekordne suurtuuri võitja Contador on öelnud, et ükskõik, kus ta oma karjääri jätkab, tahaks ta lepingut kaheks aastaks, mis tähendaks velomehena jätkamist 2018. aasta lõpuni.

Contadori jaoks pole Tour de France kõige paremini alanud, olles osalenud juba kahes kukkumises esimesel kahel etapil, mistõttu kaotab hispaanlane juba praeguseks minuti ja 22 sekundiga eelmise aasta tšempionile Chris Froomile.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles