Ingrid Puusta lõpetas EM-i 6. kohaga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta EMil.
Ingrid Puusta EMil. Foto: Robert Hajduk

RS:X purjelaua täiskasvanute ja juunioride Euroopa meistrivõistlustel Helsingis toimusid täna viimased võistlussõidud. Meie parim purjelaudur Ingrid Puusta oli medalisõidus kolmas ja saavutas Euroopa meistrivõistlustel kokkuvõttes 6. koha.

Tänane võistluspäev algas 5-6 m/s tuulega, kuid merele saabunud udu sundis purjetajad tagasi kaldale. Paari tunni möödudes udu haihtus ja merel saadi kõik plaanitud sõidud ära pidada.

Ingrid Puusta (NYCS) lõpetas esikümnele peetud medalisõidu tubli kolmandana ning säilitas üldkokkuvõttes seitsmenda koha ja Euroopa meistrivõistluste arvestuses kuuenda koha. Betti Vainküla (TPLK/TE) lõpetas finaalsõidu 42. ning lõpetas regati üldkokkuvõttes 45. positsioonil ja Euroopa meistrivõistluste arvestuses 40. Keit Järve (NYCS) sai täna 46. resultaadi ning lõpetas regati 49. asetusega, Euroopa meistrivõistluste arvestuses 43. kohaga. Euroopa meistriks krooniti prantslanna Charline Picon poolatar Zofia Noceti-Klepacka ja venelanna Stefania Elfutina ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles