Mets ja Viking kaotasid

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karol Mets (sinises) on hea näide EEsti jalgpallurist, kelle karjäärikõver on liikunud läbimõeldult ja loogilises suunas.
Karol Mets (sinises) on hea näide EEsti jalgpallurist, kelle karjäärikõver on liikunud läbimõeldult ja loogilises suunas. Foto: Tairo Lutter

Klubijalgpalli Norras mängiv Eesti koondislane Karol Mets sai kirja täismängu, kui tema koduklubi Viking sai tähtsas kolmanda-neljanda koha duellis kaotuse.

Enne mängu asusid Viking ja Stomsgodset tabelis 26 punktiga vastavalt neljandal ja kolmandal kohal, mis tegi mängu kahtlemata kaalukaks, kuid hilisest väravast tuli Karol Metsa tööandjal siiski valus kaotus vastu võtta, vahendab Soccernet.ee.

Väravateta viik püsis Vikingu kodumurul tablool pea 80 minutit, kuid 79. minutil suutis Muhamed Keita siiski skoori avada ning külalised hoidsid edu lõpuni. Stromsgodset kindlustas võiduga tabelis kolmandat kohta. Viking võib selles voorus neljanda koha kaotada, sest selja taga on Haugesund ja Molde vaid kahe silma kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles