Margus Hunti ootab ees ülioluline aasta

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (vasakul) Cincinnati Bengalsi särgis.
Margus Hunt (vasakul) Cincinnati Bengalsi särgis. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalliliigas NFL osalev eestlase Margus Hundi kodumeeskond Cincinnati Bengals ei paista hooaja eel tavaliselt silma tähelepanuäratavate üleminekutega. Meeskonna mänedžer Duke Tobin rääkis aga eeldatavatest üleminekutest ning ka meie vägilase jätkamisvõimalusest.

Praeguseks on Hunt veetnud Cincinnatis neli aastat, mistõttu alates järgmisest aastast liigitub eestlane vabaagentide hulka. Meeskonna arvates pole ta ennast tõestanud kui 2013. aasta teises ringis valitut. Tobin ei pea tulevat aastat Hundi vaatevinklist enam ’’kõik või mitte midagi’’ hooajaks, kuid Bengals loodab sel aastal kunagiselt kettaheitjalt suuri tegusid, nii et pigem võiks ta tiimi poolt seatud ootusi täita.

«Ma ei tea, kas ma ütleks talle ilmtingimata nii, ent see aasta saab olema talle tõeliseks proovikiviks,» sõnas Tobin. «Kas pidada seda meie või tema veaks, pole ta olnud väljakul liider. Teda on vaevanud vigastused, kuid tervena on ta olnud üsna muljetavaldav mängija. Ma ei taha kunagi kellelegi panna survet sellises laadis (’’kõik või mitte midagi aasta’’ – toim), kuid ta on persoon, kellega me arvestame, et püsida mängus. Meie arvates on tal mõned omapärased kehalised iseloomujooned, mille kallal töötada ning hiljem ka produktiivselt kasutada. Mulle tundub, et tal on päris hea klapp meie uue kaitsetreeneriga (Jacob Burney – toim) ning loodetavasti on tal kasulik osa meie tegemistes, sest tal on võime ning tahtmine hakkama saada,» rääkis Tobin Hundist.

«Minu arvamuse kohaselt pole mingit küsimust, et Hunt (Margus Hunt, kaitsemängija – toim), Boyd (Tyler Boyd, vastuvõtja – toim), LaFell (Brandon LaFell, vastuvõtja – toim) ja Alford (Mario Alford, vastuvõtja – toim) kujunevad enimvaadatavateks Bengalsi mängumeesteks laagrites ning hooajaeelses tsüklis sel suvel. Neil meestel on potentsiaali kanda vastutust olulistel kohtadel, nii et loodetavasti nad hindavad seda võimalust.       

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles