Eesti meistrivõistluste avapäev üllatusi ei toonud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Erakogu.

Eile algasid Eesti meistrivõistlused tennises. Avapäeval suuri üllatusi ei olnud, kuid haaravaid mänge jagus terveks päevaks.

Meeste üksikmängu avaringis said kõik paigutusega mängijad edasi. Tabeli lõi segi Kenneth Raisma puudumine, kes jõudis Wimbledonis juuniorite paarismängu finaali ja pidi koduste meistrivõistluste üksikmängudest loobuma. Tema koha sai endale Juhan Loorits, kes paraku pidi alla vanduma kvalifikatsioonist põhiturniirile jõudnud Johannes Seemannile 6:1, 6:3. Loosi tahtel said juba avaringis kokku talendikad noored Kristjan Tamm ja Kristofer Siimar. Head hoogu näitas Kristjan Tamm, kes võitis eakaaslase 7:5, 6:1. Tiitlikaitsja Vladimir Ivanov oli esimeses ringis vastamisi Aleksandr Kvitšiga ja võitis ülekaalukalt 6:0, 6:0.

Naiste üksikmängudes oli mitu põnevat põlvkondade vastasseisu, sest noortele pakuvad konkurentsi maailmas seeniorite turniiridel edukalt kaasa löövad Piret Ilves, Liina Suurvarik ja Helina Lill. Esimeses ringis võitsid kogemused. Piret Ilves alistas mängeldes Jekaterina Gorbatševskaja 6:1, 6:0. Liina Suurvarik üllatas võiduga esimese paigutusega Polina Tsernjaki üle 6:4, 6:2. Noorte au päästis Katriin Saar, kes pärast suurt kaotust avasetis siiski võitis Helina Lille 1:6, 6:3, 6:3. Tiitlikaitsja Maria Lota Kaul (16) esimese ringi vastaseks oli mai lõpus Estonian Junior Openil võidutsenud Carol Plakk (14). Kaul võitis 7/5, 6/0. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles