Ronaldo pidas finaalis sütitava kõne

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo tähistamas EMi võitu.
Cristiano Ronaldo tähistamas EMi võitu. Foto: SCANPIX

Jalgpalli EMi finaalis Pariisis andis Cristiano Ronaldo poolajal meeskonnakaaslastele uskumatult võimsa sõnavõtu, kinnitades neile, et ta on Prantsusmaa alistamises kindel, teatas võistkonna kaitsja Cedric Soares. Ronaldo ise oli sunnitud mängu juba 25. minutil vigastuse tõttu pooleli jätma. 

Soares lisas, et Ronaldo lahkudes oli meeskond kergelt šokis.«See oli väga raske moment, kui ta (Cristiano Ronaldo – toim) pidi lahkuma. Ent poolajal jagus Cristianol meile suurepäraseid sõnu, mis andsid meile kõvasti enesekindlust. Näha oli, et tiim sai sellest kasu ning see õhtu näitas meie suhtumist mängu.» sõnas Soares.

Ronaldo veetis enamiku aja teisest poolajast ning ka lisaajast väljaku ääres pidevalt meeskonnakaaslasi juhendamas nagu abitreener, andes pingilt juhtnööre. Soaresi sõnul tuli see neile kasuks. «Ta ergutas meid kogu aeg... Ma olen üliõnnelik selle meeskonna ja meistriks tulemise üle,» lisas ta.

Portugali võitis Euroopa meistritiitli tänu Ederi 109. minuti tabavale kauglöögile. Pärast mängu olevat Ronaldo olnud tõelises eufoorias, kallistades igat mängijat ning lauldes rõõmust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles