Clijsters intervjueerijale: sa arvasid, et olen rase (Video)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Clijsters.
Kim Clijsters. Foto: SCANPIX

Kes juhtusid vaatama Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste 2. ringi mängu belglanna Kim Clijstersi ja hispaanlanna Carla Suarez-Navarro vahel, said kõva kõhutäie naerda.

Kohtumise lõppedes asus Clijstersit tuhandete inimeste ja maailma igasse nurka mineva telepildi ees intervjueerima endine Wimbledoni paarismängu võitja Todd Woodbridge. Võidu järel heas tujus olnud Clijsters ütles Woodbridge’ile, et ta nägi SMSi, mis mees oli saatnud oma endisele segapaarismängupartnerile Rennae Stubbsile. Woodbridge oli tekstisõnumis avaldanud kahtlust, et Clijsters on rase.

Pere loomise eesmärgil tippspordist tagasi tõmbunud, kuid kaks aastat tagasi naasnud ja peagi kolmeseks saava tütre Jada ema kasutas juhust ning pani Woodbridge’i äärmiselt piinlikku olukorda.

27-aastane sportlane küsis otse: «Sa arvasid, et olen rase?»

Üllatunud Woodbridge vastas: «Noh, ma arvan, et peame seda sinult endalt küsima. Oled või?»

«Ei, ma ei ole,» kinnitas Clijsters ja avaldas privaatse SMSi sisu: «Ta näib väga tujukas ja tema tissid on suuremad.»

«Oh, jumal!» ahastas Woodbridge, kelle nägu järjest punasemaks läks. «See tähendab küll minu TV-karjääri lõppu. Tänan väga!»

Clijsters lisas hiljem, et nägi elevust tekitanud SMSi päev varem ning kui ta märkas, et Woodbridge teeb mängujärgesid intervjuusid, tekkis tal mõte vastulöök anda.

Ülikõva, Clijsters!

Vaadake humoorikat vahejuhtumit SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles