Levadia vahetas Ratnikovi vana tuttava Prinsi vastu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Prins.
Igor Prins. Foto: FC Levadia kodulehekülg

JALGPALL. Tabelitipp ja edasipääs eurosarjas pole piisavad, kui puudub klapp treeneri ja mängijate vahel. Sellele järeldusele jõudis Levadia jalgpalliklubi, vabastades peatreeneri kohalt Sergei Ratnikovi, kes jõudis ametis olla pool aastat. Tema koha võtab üle Igor Prins, kes on Levadia varem juba kaks korda Eesti meistriks viinud.

Eesti meistriliigas on mängitud 18 vooru ehk täpselt pool hooajast ning Levadia on tabelis teisel real, jäädes liidrist Infonetist maha vaid kahe punktiga. Euroopa liigas alistati kahe mängu kokkuvõttes 3:1 Fääri saarte klubi HB Tórshavn ja jõuti teise ringi, kuid sellestki jäi väheks. Levadia spordidirektori Sergei Hohlov-Simsoni sõnul lõpetati tööleping Ratnikoviga vastastikusel kokkuleppel. Puhtalt sportlikel põhjustel langetatud otsus sündis viimase kuu aja põhjal ning viimaseks piisaks sai pühapäevane 0:1 kaotus Pärnu Linnameeskonnale, mille tõttu pidi Levadia loovutama tabeli liidrikoha.

«Istusime eile pärast mängu rahulikult maha ja langetasime sellise otsuse. Aga see oli juba viimase kuu aja teema – oli näha, et meeskonnas polnud õiget koostööd ega kooskõla,» rääkis Hohlov-Simson Postimehele. «Treeneri põhiline ülesanne on ju viia oma mõtted mängijateni, aga oli näha, et see ei toiminud. Tee seda sõnade või kas või käte-jalgadega, ükskõik kuidas, aga kuna seda polnud, siis pidimegi maha istuma ja seesuguse otsuse tegema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles