Kangert: lõpuks annab tunda, et olen liiga palju suurtuure sõitnud

Ats Kuldkepp
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert. Foto: Tairo Lutter

JALGRATTASPORT. Aasta tähtsaima suurtuuri Tour de France’i esimene nädal on möödunud üsna märkamatult. Jalgpalli ja kergejõustiku EMid röövisid ratturitelt kindlasti omajagu tähelepanu, aga teisalt on õigus ainsa eestlasena Touril osaleval Tanel Kangertil, et vahed on seni väga väiksed ja õnneks on otsustavad sündmused alles ees.

Astana meeskonnas Fabio Aru heaks tööd rügav Kangert pole ka ise veel millegi silmapaistvaga hakkama saanud. «Lõpuks annab tunda, et olen liiga palju suurtuure järjest sõitnud. Igasugune värskus on kadunud ja head minekut ei ole. Pealegi on iga päev üsna samasugune tunne olnud – ei ole nii, et läheks oluliselt paremaks või kehvemaks. Kuigi sportlane pole kõige objektiivsem oma seisundit hindama, on tegelikult kõik loogiline, sest hooaeg on olnud pikk. On paremaid tuure olnud, aga proovin endast maksimumi anda,» rääkis Kangert eilsel vabal päeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles