Pašitskii ja Põlluveer valiti detsembri parimateks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keiu Põlluveer
Keiu Põlluveer Foto: Lynni ülikool

Eesti võrkpalli meistriliiga detsembrikuu parimateks meistriliiga mängijateks valiti Tallinna Selveri temporündaja Dmitro Pašitskii ja GMP naiskonna temporündaja Keiu Põlluveer.

Selveri eurosarja mänguvõidus olulist rolli mänginud Pašitskii oli detsembris Balti liigas efektiivsuselt (+20) 2. kohal ja juhtis nii ässpallingute (6) kui blokkide (10) edetabelit.

Lisaks tuleb märkida, et noor ukrainlane ei mänginud Daugavpilsi Universitate meeskonna vastu, mis oleks tõenäoliselt näitajaid veelgi parandanud, kirjutab volley.ee.

GMP naiskond näitas detsembris võimast vormi, alistades kõik vastased 3:0. Eesti meistrivõistluste avaringi alles kolmandana lõpetanud naiskonna edus oli suur roll Eestisse ja GMP naiskonda naasnud Põlluveeril, kes oli liiga efektiivsem mängija detsembris +41 punktiga.

Resultatiivsuse edetabelis oli Põlluveer 57 punktiga teine (esikohal 59 punktiga Maarja Kerner, Viljandi Metall). Põlluveer lõi detsembris 3 ässpallingut ning pani 4 blokki, rünnakuefektiivsus oli 39,77%.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles