Spordimaailma superpaar sõuab täna abielusadamasse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastian Schweinsteiger ja Ana Ivanovic eile Veneetsias.
Bastian Schweinsteiger ja Ana Ivanovic eile Veneetsias. Foto: xposurephotos.com

Spordimaailm saab täna juurde ühe tõeliselt kuulsa paari, sest Veneetsias abielluvad Saksamaa jalgpallikoondislane Bastian Schweinsteiger ja Serbia tenniseiludus Ana Ivanovic.

Bild ja Daily Mail kirjutasid, et 31-aastane Schweinsteiger ja temast kolm aastat noorem Ivanovic saabusid eile Veneetsiasse, et tähtsaks päevaks ettevalmistusi teha. Fotokaamerad tabasid noorpaari ka õhtuselt paadisõidult. Abielutseremoonia toimub väidetavalt seitsmetärnihotellis, kus Schweinsteiger, Ivanovic ja külalised saavad nautida privaatsust.

Kutsutute hulgas on näiteks Saksamaa koondise peatreener Joachim Löw, koondisekaaslane Thomas Müller ning tennisestaarid Andy Murray ja Angelique Kerber.

Sportliku poole pealt pole kumbki viimasel ajal imetegudega silma paistnud: Schweinsteigeri klubihooaeg Manchester Unitedis läks vigastuste nahka ja Saksamaa koondis piirdus EMil poolfinaaliga. Naiste tennise endine maailma esinumber Ivanovic on edetabelis taandunud aga 25. kohale.

Vaata rohkem pilte SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles