Kellest saavad Euroopa jalgpalli valitsejad?

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
26-aastane sakslane Toni Kroos (vasakul) ja 25-aastane prantslane Antoine Griezmann peaksid enda koondistega tipus püsima ka järgmisel suurturniiridel.
26-aastane sakslane Toni Kroos (vasakul) ja 25-aastane prantslane Antoine Griezmann peaksid enda koondistega tipus püsima ka järgmisel suurturniiridel. Foto: SCANPIX

2016. aasta Euroopa meistriks krooniti pühapäeval Portugal. Kui pidustused saavad peetud, on aeg vaadata juba järgmiste turniiride poole, sest sügisel asuvad Euroopa koondised jahtima pääsmeid 2018. aasta MM-finaalturniirile.

Prantsusmaal peetud finaalturniiril oli kohal koguni 24 Euroopa tiimi, kuid kahe aasta pärast peetavale MMile pääseb Euroopast koos korraldaja Venemaaga 14 koondist ehk ässad peavad jalad kõhu alt välja võtma juba valikturniiril ning mitmed praegu nähtud üllatajad ei pruugi üldse maailmameistrivõistlustele pääseda.

Postimees vaatas peale Euroopa tippkoondistele ning vaagis nende võimalusi järgnevaid suurvõistlusi silmas pidades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles