Kas Ivanovist saab ka tänavu kolmekordne meister?

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Eesti Tennise Liit

Viimastel aastatel tennise Eesti meistrivõistlustel kolmikvõidud saanud Vladimir Ivanov on senini võitnud kõik mängud kindlalt ja jõudnud meeste paarismängus finaali ning üksikmängus  ja segapaarismängus poolfinaali. 

Kaotuseta jätkab ka tema suurim ohustaja Mattias Siimar. Nende esimene omavaheline lahing peetakse täna meeste paarismängu finaalis.

Eilne ilus ilm oli kingitus meistrivõistluste korraldajatele. Võistlused lükkusid küll hommikuse vihmasahmaka tõttu paar tundi edasi, kuid kõik olulised kohtumised said peetud.

Meeste üksikmängud kulgesid suhteliselt ühepoolselt. Vladimir Ivanov võitis Siim Tuusi 6:3, 6:3, 6:2, Anton Pavlov Alan Braschinskyt 6:3, 6:0, 6:3 ja Markus Kerner Daniil Glinkat 6:1, 6:3, 6:2. Pisut elevust tekitas Mattias Siimari ja Morten Ritslaidi vaheline kohtumine, mis lõppes Siimari kasuks 7:6, 6:0, 6:7, 6:0.

Naiste veerandfinaalid samuti otsustavaid sette ei vajanud. Liina Suurvarik võitis Katriin Saart ja Sofia Tšeklistova Simone Pärnat. Maria Lota Kaul sai Anette Mäeltist jagu tulemusega 6:1, 6:4. Kõige tasavägisem oli Tuule Tani ja Julia Skripniku vaheline kohtumine, tulemusega 6:4, 7:5 napsas poolfinaalikoha Tani.

Täna algab Kalevi Tenniseklubis päev kell 12.00 üksikmängude poolfinaalidega. Naiste finalistid selguvad kohtumistest Liina Suurvarik ja Tuule Tani ning Maria Lota Kaul ja Sofia Tšeklistova. Meeste poolfinaalpaarid on Vladimir Ivanov ja Anton Pavlov ning Mattias Siimar ja Markus Kerner.

Pärastlõunal (mitte enne 15:30) on põnevad hetked paarismängu finaalides. Kas Vladimir Ivanov/Markus Kerner suudavad tiitlit kaitsta ja Piret Ilves/Liina Suurvarik üle seitsme aasta taas Eesti meistriks tulla? Päeva lõpuks mängitakse segapaarismängu poolfinaalid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles