Volkswageni boss kardab, et Ogier võib FIA reeglimuudatuse tõttu karjääri lõpetada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: FRANCISCO LEONG/AFP

Volkswageni rallimeeskonna boss Jost Capito kardab, et viimasel kolmel aastal autoralli maailmameistriks kroonitud Sebastien Ogier võib järgmisest aastast rallikarjääri lõpetada.

Capito andis teada, et kui ralli MM-sarja startide sõitjate järjekorra üle peetav debatt prantslasele ebasobivas suunas läheb, võib mees otsustada karjääri lõpetada. Nimelt on Ogier mitmel korral tähelepanu pööranud, et praeguste reeglite järgi on MM-sarja liidril võimatu võita kruusarallisid.

Reeglite järgi peab MM-sarja juhtiv ekipaaž minema ralli esimesel kahel päeval rajale esimesena. Praegu peetakse arutelu antud reegli suhtes ning Rahvusvaheline Autospordiliit (FIA) tahab, et MM-sarja liider läheks kõigil kolmel rallipäeval rajale esimesena.

«Ma usun, et ta võib karjääri lõpetada,» vastas Capito küsimusele, kuidas võiks FIA reeglimuudatus Ogierile mõjuda. «Seda tuleb muidugi tema enda käest küsida, kuid nii palju kui mina teada tean, siis ta kaaluks reeglimuudatuse järel karjääri lõpetamist. Võib-olla see ei olekski mõnede jaoks nii halb..,» rääkis Capito.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles