Austraalia lahtistel peeti tõeline maratonlahing

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francesca Schiavone pidi Svetlana Kuznetsova alistamiseks mängu panema kõik jõuvarud.
Francesca Schiavone pidi Svetlana Kuznetsova alistamiseks mängu panema kõik jõuvarud. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste neljandas ringis andsid publikule täie raha eest etenduse kuuenda paigutusega itaallanna Francesca Schiavone ja 23. asetusega venelanna Svetlana Kuznetsova.

Schavone alistas Kuznetsova 6:4, 1:6, 16:14. Matš kestis neli tundi ja 44 minutit ning tegemist on läbi aegade pikima naiste mänguga Austraalia lahtistel. Senine tippmark oli neli tundi 19 minutit. Sealjuures kestis Schiavone ja Kuznetsova kolmas sett täpselt kolm tundi.

Teistes naiste neljanda ringi kohtumistes alistas maailma esireket Taani esindaja Caroline Wozniacki 6:3, 6:4 lätlanna Anastassija Sevastova. Hiinlanna Na Li oli 6:3, 6:3 parem kaheksanda paigutusega valgevenelannast Victoria Azarenkast. Venelanna Maria Šarapova jäi samas 2:6, 3:6 alla sakslannale Andrea Petkovicile.

Meeste neljandas ringis alistas maailma teine number šveitslane Roger Federer 6:3, 3:6, 6:3, 6:2 hispaanlase Tommy Robredo ning serblane Novak Djokovic oli 6:3, 6:4, 6:0 üle hispaanlasest Nicolas Almagrost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles