NBA nõrgim klubi üritas Ginobilit Spursilt üle lüüa

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manu Ginobili.
Manu Ginobili. Foto: SCANPIX

Kauaaegne korvpalliliiga NBA klubi San Antonio Spursi tagamängija Manu Ginobili jätkab Spursis veel ühe aasta ja teenib järgmisel hooajal 14 miljonit dollarit. Neljakordne NBA meister Ginobili on Spursis mänginud juba 2002. aastast.

38-aastase Ginobili palkamisest oli huvitatud ka lõppenud hooajal kõige vähem võite saanud Philadelphia 76ers, kes pakkus argentiinlasele kahe aasta eest 30 miljonit dollarit. Tõsi, lepingu teine aasta poleks olnud täielikult garanteeritud, aga Spurs pidi portaali Yahoo! teatel sellegipoolest Ginobili endale jätmiseks algset pakkumist ligi kolm korda suurendama.

Nädala alguses teatas Spursi läbi aegade parim mängija Tim Duncan, paneb säravale karjäärile punkti, aga Ginobili oli juba varem kinnitanud, et tema veel ketse varna ei riputa. Enne klubi juurde naasmist mängib Ginobili veel Rio olümpiamängudel Argentiina koondises.

76ers võib sellegipoolest järgmisele hooaja lootusrikkalt otsa vaadata, sest korvi all üritavad ennast tõestada andekad Nerlens Noel ja Jahlil Okafor, NBA debüüdi peaks tegema ka pikalt vigastatud olnud Joel Embiid. Lisaks jookseb nende eest platsile tänavuse noormängijate draft'i esimene valik Ben Simmons, kellel on 208 cm pikkuse juures suurepärane sööduoskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles