Inglismaa valitsev meister: eesmärk on 40 punkti ning liigasse püsimajäämine

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claudio Ranieri.
Claudio Ranieri. Foto: SCANPIX

Eelmisel hooajal Leicester City Inglismaa kõrgliiga võitjaks viinud treener Claudio Ranieri on eelseisva hooaja suhtes tagasihoidlik, sõnades, et meeskonna peamine eesmärk on liigasse püsima jääda.

«Meie järgmise hooaja eesmärk on jääda kõrgliigasse püsima. Sihime 40 punkti. Kaks aastat järjest teha seda, mida me mullu tegime, on raske. Kuid tõsi on ka see, et me unistame järjekordse tiitli võitmisest,» rääkis Ranieri BBC-le.

«Ma tahan meeskonnalt stabiilsust mitte üles-alla käimist. Eelmisel hooajal läks kõik meie tahtmise järgi, kuid nüüd on liigas uued treenerid ja uued mängijad. Chelsea, Manchester City ja Manchester United on kõik peatreenerit vahetanud ning on näljased. Samas on liiga võitmine ka nende jaoks raske, sest tšempioniks kroonitakse vaid üks meeskond ning pinge on nende peal mitte minul,» jätkas Ranieri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles