RMK Kõrvemaa triatloni võitsid Allar Soo ja Sille Puhu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RMK Kõrvemaa triatloni meeste esikolmik.
RMK Kõrvemaa triatloni meeste esikolmik. Foto: Heiki Rebane

Täna toimunud RMK Kõrvemaa triatloni võitis Allar Soo ajaga 1:02.58, edestades Rait Pallot Swedbanki spordiklubist 13 sekundiga. Kolmandaks tuli Urmas Utar Tabasalu triatloniklubist (1:06.06). Esikolmiku kannul finišeeris neljandana Erki Pütsep klubist Redbike Vivend (1:06.53).

Naiste arvestuses võidutses Sille Puhu klubist Cyclon ajaga 1:16.49. Teisele kohale tuli Piret Pärnik (1:18.59) ning kolmanda koha saavutas eelmise aasta võitja Mariann Sulg (1:19.40).

350 meetri pikkusel ujumistrassil, 22-kilomeetrisel maastikurattarajal ja nelja kilomeetri pikkusel jooksudistantsil kulgenud rahvatriatlonist võttis osa ligi pooltuhat liikumisharrastajat. Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses asetleidnud RMK lasteduatlonil lõi kaasa sadakond tüdrukut ja poissi.

RMK Kõrvemaa triatlon oli kolmas osavõistlus RMK Kõrvemaa Neliküritusest. Nelikürituse viimane osavõistlus, RMK Kõrvemaa rattamaraton toimub 24. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles