Swedbank andis Xdreami teatepulga ACE Logisticsile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xdream. Pilt on illustratiivne
Xdream. Pilt on illustratiivne Foto: Erakogu

MTÜ Seiklusklubi Xdream ja ACE Logistics Estonia AS sõlmisid kokkuleppe, mille kohaselt järgnevatel aastatel kannab edukas seiklusspordisari nime ACE Xdream.


 

 «Tegemist on elamusliku spordiüritusega, mis eeldab head füüsilist vormi ja erksat meelt ning kus edu aluseks on ladus meeskonnatöö!»  selgitab ACE Logistics-i tegevjuht Andres Matkur. ACE Logistics toetab lisaks Eesti võistkonna osalemist 6-päevasel seiklusspordi MM-l Tasmaanias, mis toimub käesoleva aasta oktoobris.
 
ACE Xdream koosneb neljast osavõistlusest, kus kolmeliikmelised võistkonnad, liikudes peamiselt jalgsi, jalgrataste ja kanuudega, läbivad orienteerudes maastikule paigutatud kontrollpunkte ning sooritavad lisaülesanded.

Xdream on maailma populaarseim seiklusspordisari, mille hooaja igal etapil osaleb Eestis ligi 1000 võistlejat. Sarjaks registreerimine algab esmaspäeval, 24. jaanuaril kell 12:00 ja kolm kuud hiljem 24. aprillil kajab sarja avapauk Tallinnas, Vabaduse väljakul.
 
ACE Logistics Estonia AS on logistikateenuseid osutav ettevõte. ACE Logistics Grupp on 100% Eesti kapitalil põhinev rahvusvaheline logistikakontsern.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles