Viikingi nimega Ragnar Klavan ajab Liverpooli fännid elevusse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Christian Kolbert/Pixathl/SIPA/Christian Kolbert/Pixathl/SIPA

Homme Liverpooli jalgpalliklubi juures meditsiinilist testi sooritava Ragnar Klavani liitumine Liverpooliga saab Inglismaa meedia väitel suure tõenäosusega reaalsuseks. Maailma ühes suurimas foorumis Reddit leiti, et üks viikingi nimega eestlane on klubile heaks täienduseks.

Kõige populaarsem postitus Klavani teema all on mehe võrdlus kreeklase Sotirios Kyrgiakosega, kes liitus Liverpooliga 2009. aastal ning mängis klubis kaks hooaega. Ka Liverpoolis igati edukalt mänginud kreeklane liitus klubiga 30 aasta vanuselt. Kokku mängis Kreeka keskkaitsja Liverpoolis 30 mängu ning lõi kolm väravat.

Veel arutasid klubi fännid, et Klavani 108 koondisemängu on 30-aastase mängumehe kohta kõva näitaja, kuna Eesti ei ole koondis, kes oleks mänginud suurturniire. Samuti leiti, et Slovakkia koondise kapteni asendamine Eesti koondise kapteniga on päris lahe. Sellega viidati klubist lahkunud Martin Škrtelile. Rohkete viikingiteemaliste postituste kõrval leidus ka neid inimesi, kelle arvates on Klavanile kulutatav summa liiga suur.

Mõned Liverpooli fännid mäletavad Klavanit ka Euroopa liiga mängust. «Ta oli üks neist kuttidest, kes mängis meie vastu hästi,» meenutas üks jalgpallisõber. «Ta on selline mängija, kes saab järgmisel hooajal viies mängus platsile ning liitub siis Sunderlandiga,» oli teise fänni arvamus.

Foorumis võttis sõna ka eestlane, kes rahustas skeptilisi fänne, sõnades, et tegemist on kaugelt Eesti koondise kõige parema mängijaga. «Temast saab klubile suurepärane täiendus ning ma väga loodan, et see tehing läheb läbi,» kirjutas eestlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles