Pehrsson kiitis ESPNile Klavanit: ta on tõeline eeskuju

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson (vasakul) ja Ragnar Klavan.
Magnus Pehrsson (vasakul) ja Ragnar Klavan. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson ütles USA portaalile ESPN FC, et täna ametlikult Inglismaa kõrgliigas mängiva Liverpooliga liitunud Ragnar Klavan on klubi jaoks kindlasti hea täiendus.

«Arvan, et tal on suurem osa sellest, mida keskkaitsjal vaja on. Ta on palliga rahulik, ta suudab mängu hästi alt üles ehitada, ta on kiire, õhus hea ja suudab kahevõitlusi võita. Ma arvan, et ta on täiuslik keskkaitsja,» rääkis Pehrsson.

«Nendest mängijatest, kellega ma töötanud olen, on ta kõige professionaalsem. Eriti, mis puudutab enda eest hoolitsemist ja püüdu igapäevaselt areneda. Ta on tõeline eeskuju. Viimase kolme aasta jooksul on ta kindlasti arenenud. Bundesligas mängimisega on ta õppinud väljakul paremini õiget kohta valima ja arvestades, et ta on kiire, võib ta ilma probleemideta kuus-seitse aastat edasi mängida,» lisas Eesti koondise loots.

«Klavan pole häälekas liider, aga Eestis on ta eeskuju eelkõige selle poolest, kuidas ta treenib, kuidas ta mängib, kuidas ta enda eest hoolt kannab. Temalt saab alati kätte selle, mida soovid,» kiitis Pehrsson Klavanit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles