Hooaeg pooleks: äparduja, tartlaste ime ja vanad hädad Ida-Virumaal

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sein on ees: kaotus Infonetile jäi Albert Prosa (keskel) viimaseks liigamänguks Flora särgis.
Sein on ees: kaotus Infonetile jäi Albert Prosa (keskel) viimaseks liigamänguks Flora särgis. Foto: Raul Mee

Jalgpalli Eesti meistriliiga hooaeg on poole peal – kes on jooksnud lati alt läbi, kes üllatanud? Meistriliiga taseme üle Euroopa klubijalgpalli kontekstis on vaieldud palju ja võib vaidlema jäädagi. Lõplik lakmuspaber on euromängud, mis on tänavu toonud nii ühe suure pettumuse kui ka mitu rõõmuhetke. Kindlasti saab aga öelda, et koduses liigas jagub teist hooaega järjest põnevust pea kõikidesse mängudesse ja võidupunkte ei saa keegi ennatlikult tabelisse kirjutada.

Enim kõneainet on mõistagi pakkunud ja pakub siiani tiitlikaitsja FC Flora ootamatult kehv hoog. Kaotatud on küll vaid kolm mängu, ent viike on kogunenud tervelt seitse ning nii jäädakse Levadiast ja Nõmme Kaljust maha juba üheksa, liidrist Infonetist koguni 11 punktiga. Võib julgelt öelda, et tiitli kordamine võrduks suure imega, sest see eeldaks kõigi kolme konkurendi lagunemist ja tõenäosus selleks on imepisike.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles