Stoke City soovib värvata Klavani uut meeskonnakaaslast

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Allen jalgpalli EM-finaalturniiril.
Joe Allen jalgpalli EM-finaalturniiril. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigaklubi Stoke City soovib ligi 15,5 miljoni euro eest enda meeskonda tuua äsja EM-finaalturniiril nelja parema meeskonna sekka murdnud Walesi koondislase Joe Alleni. Seejuures on viimane mänginud klubijalgpalli alates 2012. aastast Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani uues koduklubis Liverpoolis.

26-aastast poolkaitsjat, kel on Punastega lepingut alles vaid üheks aastaks, jahib lisaks Stoke Cityle ka teine Inglismaa kõrgliigas figureeriv klubi Swansea City, kus Allen mängis aastatel 2007-2012. Kuigi mees mängis eelmisel hooajal Liverpooli eest vaid kaheksas liigakohtumises, valiti ta 2016. aastat Euroopa meistrivõistluste sümboolsesse koosseisu.

Allen, kes on hetkel puhkusel, soovib sel suvel end kindlalt mõne tiimiga seostada. Pärast 2:0 sõprusmängu kolmapäeval, sõnas Liverpooli peatreener Jürgen Klopp, et ta ei soovi olukorda kommenteerida. «Joe on sümpaatne kuju. Ma tõesti usun, et ta on suurepärane jalgpallur. See oli mulle selge enne EM-i, ma nägin seda (Euroopa meistrivõistluste – toim) finaalturniiri  ajal ning tean seda ka praegu,» rääkis Klopp. «Minu arvates pole meedia kaudu siin midagi arutada, ma pole teda näinud alates maikuu keskpaigast,» lisas ta.

Liverpooli loots viitas seejuures 18. mail toimunud Euroopa liiga finaalmängule, mille Inglismaa klubi kaotas 1:3 Sevillale.     

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles