Kreml: CASi otsus on vastuvõtmatu (5)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putini pressiesindaja Dmitri Peskov.
Vladimir Putini pressiesindaja Dmitri Peskov. Foto: SCANPIX

Venemaa presidendi Vladimir Putini pressiesindaja Dmitri Peskov ütles avalikkusele, et keeld, mille kohaselt jääb Venemaa kergejõustikukoondisel olümpiale sõitmata, on vastuvõtmatu. 

Rahvusvaheline spordiarbitraaži kohus (CAS) otsustas täna, et sulgeb 68 avalduse esitanud kergejõustiklase ja Venemaa Olümpiakomitee jaoks uksed, mis viinuks neid Rio olümpiamängudele. «Meie arvates tehakse nendele sportlastele liiga,» sõnas Peskov. «Me räägime siinkohal kergejõustiklastest, kes on kõvasti harjutanud olümpiale kvalifitseerumiseks, kel pole mingit seost dopinguga, kes ei oska võtta midagi peale neile suunatud süüdistuste ja kahtlustustega. Lisaks on nad kõik regulaarselt andnud dopinguproove,» kommenteeris ta.

 «Siinkohal saame väljendada vaid oma sügavat kahetsust,» rääkis Kremli kõneisik ja lisas, et nende olulised asutused analüüsivad olukorda kiiresti ja tõhusalt. Viimaks kinnitas Peskov veel kord, et Venemaal pole plaanis boikoteerida peagi alagavaid olümpiamänge.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles