Mercedes: me ei usu Rosbergi karistusse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg Mercedese roolis Briti GP-l.
Nico Rosberg Mercedese roolis Briti GP-l. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja kindel liidermeeskond Mercedes on optimistlik oma sõitja Nico Rosbergi osas ja usub, et tal õnnestub vältida võimalikku karistust. Nimelt vaevas MM-sarja praegust liidrit Rosbergi eelmisel etapil Suurbritannias käigukastirike, millest tiim raadio kaudu teada andis. Ent selline käitumine on reeglitevastane.

Kui tuleb välja, et Mercedese meeskond pidi vahetama sakslase käigukasti probleemi tõttu, mis tekkis Silverstone’i ringrajal (Briti GP ringrada, kus sõideti eelmine etapp – toim), siis langeb Rosberg koheselt viis kohta selle nädala Ungari GP stardirivis tahapoole. Mercedese meeskond sõnas, et Rosberg viib reedel läbi kontrollsõidu, et ennetada võimalikke võistluse ajal tekkivaid probleeme.

Rosberg alandati teatavasti Briti GP-l teiselt kohalt kolmandale, kui Mercedese meeskond üritas aidata sõidu ajal tal käigukastiprobleemi lahendada. Üldarvestuses juhib sakslane enne nädalavahetusel toimuvat Ungari GP-d oma tiimikaaslase Lewis Hamiltoni ees kõigest ühe punktiga.

Märkimisväärse faktina tasub mainida, et Mercedese pilootidest pole keegi võitnud Ungari etappi pärast seda, kui nad 2014. aastal uued hübriidmootorid kasutusele võtsid.      

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles