Tänak ja Kruuda on Soome ralli eel optimistlikud

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Poola ralli viimasel võistluspäeval.
Ott Tänak Poola ralli viimasel võistluspäeval. Foto: SCANPIX

Autoralli MM-sari on jõudnud Soome rallini, mis algab juba järgmise nädala kolmapäeval pihta. DMACKi meeskonda kuuluvad eestlased Ott Tänak ja Karl Kruuda sõnasid tiimi pressiteenistuse kaudu, et lähevad Soome vastu positiivse emotsiooniga. Oma mõtted edestas ka DMACKi tiimi üks juhte, Dick Cormack.

DMACKi tegevjuht Dick Cormack sõnas, et nad on enesekindlad ja usuvad, et uued kruusarehvid sobituvad Soome teedega hästi, kuigi sealsed rajad on tehnilisemad kui eelmisel etapil Poolas. «Meie eesmärgiks on järjekordse tugeva tulemuse sooritamine, ehkki kiiruskatsete teisel läbimisel saab väljakutse olema meile raske,» lisas ta meeskonna pressiteenistuse vahendusel.

Ott Tänak jäi tiimi ühe juhiga üsna samale meelele. «Soome ralli on alati hooaja kulminatsiooniks ning kõik sõitjad naudivad ulmelist kiirust ja hüppelisi radu. Me oleme pärast Poola rallit enesekindlad ning üritame suruda nii kõvasti kui võimalik,» rääkis Tänak. «Ma olen seda rallit läbinud üsna mitu korda ja oman häid kogemusi ning kui kõik peaks klappima, siis meil on võimalus veel kord hea tulemus teha,» sõnas saarlane.

WRC2 sarjas Soome rallil startiv eestlane Karl Kruuda on samuti optimistlik. «Tunne on hea pärast Poolat ning ma soovin väga nendel kiiretel teedel sõita. Eesmärgiks on püsida võrreldes teiste sõitjatega konkurentsis ning napsata mõni katsevõit, kuid peame endale aru andma, et Soome teed võivad olla mõnikord päris keerulised,» rääkis Kruuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles