Liverpooliga liitunud Klavani endine klubikaaslane: meil on ühine taust

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander Manninger (kollases) Augsburgi särgis.
Alexander Manninger (kollases) Augsburgi särgis. Foto: SCANPIX

Täna FC Augsburgist Inglismaa jalgpalli kõrgliiga meeskonnaga Liverpool FC liitunud austerlasest väravavaht Alexander Manninger kiitis Eesti jalgpallur Ragnar Klavanit. Ta sõnas Punaste kodulehele, et Klavani näol on tegemist professionaaliga, kes elab jalgpalli sees 24 tundi ööpäevas. 

39-aastane väravavaht polnud pikemas usutluses kitsi ning avaldas tunnustust samuti vaid mõni päev tagasi Liverpooliga koostööd alustanud Eesti jalgpallikoondise kapteni suunas.

«See on fantastiline, et talle anti see võimalus (liituda Liverpooliga – toim). Me oleme sarnased – kui sa kasvad üles väikses riigis, siis pead lahkuma sealt varakult, et jõuda jalgpallis kuhugi. Ta lahkus Eestist umbes 19-aastaselt ning läks Soome (tegelikult Norrasse – toim) ja Hollandisse. Ma olen uhke, et saan mängida koos temaga, sest usaldan Ragnarit 210 protsenti. Liverpooliga liitumine on asi, mida ta vääris,» rääkis vanameister Liverpooli kodulehele.

Kui tal kästi iseloomustada meie jalgpallurit, siis ei hoidnud Manninger end tagasi. «Ta (Ragnar Klavan – toim) annab endast rohkem kui 110 protsenti. Ta on professionaal mitte ainult väljakul, vaid ka väljaspool seda. Ma ütleks, et ta on üdini kõva spordimees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles