Nafta alustas treeninglaagrit ilma Vassiljevita

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Lendava Nafta

Eesti jalgpallikoondislase Konstantin Vassiljevi koduklubi Lendava Nafta alustas eile ettevalmistust Sloveenia kõrgliiga kevadhooajaks.


Kuigi meeskond pidi treeningutega algust tegema juba mõnda aega tagasi, kogunesid pallurid palgavõlgnevuste tõttu esimeseks harjutuskorraks alles sel nädalal.

Vassiljevit on samal ajal seostatud siirdumisega Itaalia kõrgliigasse ning eilsel treeningul ta enam ei osalenud. Postimehe andmetel käis Eesti koondislane nädalavahetusel oma senise tööandja juures, kuid praeguseks on ta juba Itaalias. Vassiljevi tuleviku osas peaks selgus saabuma sel nädalal.

Samal ajal jätkuvad teise Eesti koondise poolkaitsja Aleksandr Dmitrijevi klubiotsingud. Viimati näitas ta oma oskusi Poola kõrgliiga meeskonna Krakowi Cracovia juures. «Poolast ei tulnud ikkagi midagi. Praegu teen iseseisvalt ja koos Tallinna Levadiaga trenni ning otsin uut võimalust,» rääkis Dmitrijev.

Kodumaal on tagasi ka Tšehhi kõrgliiga meeskonna Cˇeske Budejovice Dynamo juures testimisel käinud Levadia pallur Taijo Teniste. «Praeguse seisuga ei ole konkreetset vastust antud, kuid väga palavat huvi ei ilmutatud,» sõnas Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo.

Piiri taha soovib siirduda ka Igor Morozov, kelle kontraht Levadiaga lõppeb juba 1. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles