Merko Openi avapäeval säras Maileen Nuudi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maileen Nuudi.
Maileen Nuudi. Foto: Eesti Tennise Liit

Rahvusvahelisel tenniseturniiril Merko Estonian Open peeti eile avaringi kohtumisi. Maileen Nuudi võidutses nii üksikmängus kui paarismängus. 

Neidudest olid eile võistlustules Saara Orav, Elena Malõgina ja Maileen Nuudi. Malõgina oli üle venelannast Ksenia Dmitrievast 6:1, 6:3, Orav pidi tunnistama sakslanna Nora Niedmersi paremust 6:4, 6:3. Nuudil läks tasavägises mängus Natasha Bredli (AUT) vastu vaja otsustavat setti, et võita 3:6, 7:6(5), 6:3. See on noorukesele eestlannale esimene kord, kui ta sellise tasemega ITF turniiril teise ringi jõuab.

Täna kohtub Carol Plakk Mariana Draziciga (CRO) ja Maria Lota Kaul Anastasia Zarytskaga (UKR). Eile tehti algust ka paarismängudega. Maileen Nuudi koos Maria Lota Kauliga võitsid neljanda paigutusega paari Mariana Drazic (CRO) / Angelique Svinos (AUS) 6:2, 6:3. Elena Malõgina oli koos venelannast paarilise Elizaveta Volodkoga tasavägises mängus üle leedulannadest Paulina Bakaitest ja Gerda Zykutest 6:4, 5:7, 11:9. Kaotusega pidid leppima Saara Orav / Katriin Saar ja Tuule Tani / Teele Tani.

Täna võistlevad Ilona Poljakova / Liina Suurvarik, kelle vastasteks on esimese paigutusega Nora Niedmers / Helene Scholsen. Meestest võistles eile Vladimir Ivanov. Vigastuse tõttu pidi võistlustest loobuma Kristofer Siimar ja tema koha tabelis sai Nicolas Bruna Tšiilist. Ivanovil polnud Bruna vastu raskusi ja ta võitis 6:2, 6:2.

Täna kohtuvad meeste üksikmängus Karl Kiur Saar ja Mattias Siimar. Anton Pavlovi avaringi vastaseks on turniiri esimese paigutusega mängija leedukas Laurynas Grigelis, Kenneth Raisma vastas on Tadas Babelis (LTU) ja Markus Kerneri vastas Ivan Liutarevich (BLR). Meeste paaridest on täna väljakul Karl Kiur Saar / Johannes Seeman, Vladimir Ivanov / Markus Kerner ja Kenneth Raisma / Mattias Siimar.

Mängud peetakse paralleelselt kahes võistluspaigas Kesklinna Tenniseklubis (Ringi 14a) ja Pärnu Tennisekeskuses (Tammsaare 39). Täpsema ajakava ja turniiritabelid leiab aadressilt www.tennis.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles