Poljakova ja Suurvarik jõudsid Estonian Openil veerandfinaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Poljakova (vasakul).
Ilona Poljakova (vasakul). Foto: SCANPIX

Pärnus toimuval rahvusvahelisel tenniseturniiril Merko Estonian Open jõudsid teise ringi Vladimir Ivanov, Kenneth Raisma, Mattias Siimar, Maileen Nuudi ja Elena Malõgina. Paarismängus on veerandfinaalis Kenneth Raisma / Mattias Siimar, Maileen Nuudi / Maria Lota Kaul ja eile võimsa mängu teinud seeniorid Ilona Poljakova / Liina Suurvarik.

Eile oli kõige kaasahaaravam mäng naiste paarismängus, kus Ilona Poljakova ja Liina Suurvarik said jagu esimese paigutusega paarist Nora Niedmers (Saksamaa)/Helene Scholsen (Belgia) 3:6, 7:5, 14:12. Kui esimeses setis domineerisid Niedmers ja Scholsen, siis teises setis said paljudelt seeniorite turniiridelt tiitleid võitnud eestlannad oma mängu käima ja punkt-punkti heitluses suudeti teine sett võita. Otsustavas setis oli vastastel kasutada ka paar matšpalli, aga lõpuks ilutsesid tablool siiski Poljakova/Suurvarik võidunumbrid 3:6, 7:5, 14:12. Täna õhtul on neil ees kohtumine Venemaa paariga Elina Nepliy/Aleksandra Vostrikova.

Teise eestlannade paari Maileen Nuudi/Maria Lota Kauli vastasteks on Ekaterina Kazionova (Venemaa)/Deniza Marcinkevica (Läti). Üksikmängus pidid kahjuks Maria Lota Kaul ja Carol Plakk tunnistama vastaste paremust, seega jätkavad täna teises ringis võistlemist eestlannadest Maileen Nuudi ja Elena Malõgina. Nuudi kohtub lätlanna Laura Gulbega ja Malõgina venelanna Ekaterina Kazionovaga.

Meeste üksikmängus jõudsid lisaks Vladimir Ivanovile teise ringi ka Mattias Siimar, kes alistas Karl Kiur Saare 2:6, 6:3, 6:3 ja Kenneth Raisma, kes sai jagu leedukast Tadas Babelist 6:4, 5:7, 6:3.  Täna on Raisma vastaseks teise paigutusega lätlane Mikelis Libietis. Siimar kohtub poolaka Yann Wojcikiga ja Ivanov Riccardo Maigaga Šveitsist.

Täna õhtul meeste paarismängu veerandfinaalis on sama šveitslane koos itaallase Alberto Brizziga vastaseks Euroopa noorte meistrivõistlustel pronksmedalid võitnud paarile Kenneth Raisma/Mattias Siimar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles