TÜ/Rock avab Sportlandis uuenenud osakonna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock avab laupäeval Sportlandis uuenenud osakonna. Pildil Asko Paade.
Rock avab laupäeval Sportlandis uuenenud osakonna. Pildil Asko Paade. Foto: TÜ ASK

Laupäeval 29. jaanuaril kell 13.30 avavad TÜ/Rocki korvpallurid, tantsutüdrukud ja fännklubi Tartu Kaubamaja Sporlandis uuenenud TÜ/Rocki teemalise osakonna.




Rocki osakonna avamisel on kõigil huvilistel võimalus kohtuda korvpallurite ja tantsutüdrukutega. Kavas on kahetunnine programm, kuhu mahub nii pealtvaatajate- ja korvpalluritevaheline viskevõistlus, autogrammijagamised, kui ka tantsutüdrukute tantsunumbrid. Kohale tuleb ka Rocki trummide ja pasunatega varustatud rahvast kaasakiskuv fännklubi.

Muu hulgas on osakonna avamisel kavas allkirjastada ka korvpallimeeskonna ja Sportlandivaheline koostööleping. Lepingut allkirjastavad Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi korvpallidivisjoni direktor Andres Ottender ja Sportland Eesti turundusjuht Jaan Naaber.

Jaan Naabri sõnul on tegemist koostööprojektiga, mis on traditsiooniks kujunenud. «Sportland on juba aastaid korvpallimeeskonda toetanud. Eelkõige põhineb meie koostöö ühiste väärtuste jagamisel. Eesti parimad korvpallurid ja emotsionaalne Tartu publik annab meeskonnale erilise aura ning seda üritamegi uuenenud Rocki osakonnas esitleda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles